Topic outline

 •  
   
  • Добредојдовте!

 • 1
  Show only topic 1
 • 2
  Show only topic 2
   
  • ОТВОРЕНА ОБУКА


   Почитувани,
   Факултетското Студентско собрание од Економски факултет Прилеп по повод 61 годишнина од основањето на факултетот, организира онлајн обука на темa
   ,,(Деловно) комуницирање со себеси & со светот“. Ве покануваме да учествувате на истата и да го надополните Вашето знаење. ➡️Предавач на обуката ќе биде Доц. д-р Рената Петревска Нечкоска & Тим од студенти соработници.  
   Обуката ќе се одржи на ден 27.10.2021 во 11:00 час. 
   https://meet.google.com/dpn-oenm-bpy
   На настанот ќе се обратат: Продекан за меѓународна соработка и развој проф. д-р Татјана Спасеска и 
   Претседателот на ФСС Ѓорѓи Вељаноски. 
   За да го пријавите Вашето учество, пополнете го прашалникот во прилог на оваа објава кадешто го имате и линкот од платформата за одржување на настанот.  
   За комплетирана обука на сите учесници ќе бидат доделени електронски сертификати.
   Со почит, 
   ФСС

   https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd83.../viewform... 
   See Less • 3
  Show only topic 3
   

 • 4
  Show only topic 4
   

 • 5
  Show only topic 5
   

 • 6
  Show only topic 6
   

 • 7
  Show only topic 7
   

 • 8
  Show only topic 8
   

 • 9
  Show only topic 9
   

 • 10
  Show only topic 10
   

Skip Search forums

Search forums

Skip Upcoming events

Upcoming events

There are no upcoming events
Skip Recent activity

Recent activity

Activity since Friday, 2 June 2023, 01:51 PM

Nothing new since your last login