Topic outline

 •  
   
  • Добредојдовте!

 • 1
  Show only topic 1
 • 2
  Show only topic 2
   
  • ОТВОРЕНА ОБУКА


   Почитувани,
   Факултетското Студентско собрание од Економски факултет Прилеп по повод 61 годишнина од основањето на факултетот, организира онлајн обука на темa
   ,,(Деловно) комуницирање со себеси & со светот“. Ве покануваме да учествувате на истата и да го надополните Вашето знаење. ➡️Предавач на обуката ќе биде Доц. д-р Рената Петревска Нечкоска & Тим од студенти соработници.  
   Обуката ќе се одржи на ден 27.10.2021 во 11:00 час. 
   https://meet.google.com/dpn-oenm-bpy
   На настанот ќе се обратат: Продекан за меѓународна соработка и развој проф. д-р Татјана Спасеска и 
   Претседателот на ФСС Ѓорѓи Вељаноски. 
   За да го пријавите Вашето учество, пополнете го прашалникот во прилог на оваа објава кадешто го имате и линкот од платформата за одржување на настанот.  
   За комплетирана обука на сите учесници ќе бидат доделени електронски сертификати.
   Со почит, 
   ФСС

   https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd83.../viewform... 
   See Less • 3
  Show only topic 3
   

 • 4
  Show only topic 4
   

 • 5
  Show only topic 5
   

 • 6
  Show only topic 6
   

 • 7
  Show only topic 7
   

 • 8
  Show only topic 8
   

 • 9
  Show only topic 9
   

 • 10
  Show only topic 10
   

Skip Search forums

Search forums

Skip Upcoming events

Upcoming events

There are no upcoming events
Skip Recent activity

Recent activity

Activity since Thursday, 23 June 2022, 02:23 PM

Nothing new since your last login