Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 Today Tuesday, 27 September 27 28 29 30  
Skip Comments

Comments

Show comments
  • Picture of Admin EFP Moodle
    Admin EFP Moodle - 11 Oct, 14:22
    Комплетирана е регистрацијата на нови корисници.
  • Picture of Admin EFP Moodle
    Admin EFP Moodle - 11 Oct, 14:24
    НАРЕДЕН ЧЕКОР - Сите студенти што се запишани на предметите на Moodle потребно е да влезат во предметот преку Moodle и да го притиснат копчето Enroll или Пријавување на курсот за да ги гледаат содржините на тој предмет. Тоа е потребно да се направи оваа недела.
Skip NavigationSkip Online users

Online users

(last 5 minutes)
None